پیش از خوندن اون چیزی که من میخوام بگم این مطلب رو که میتونه اطلاعات خوبی در مورد CUPS به شما بده بخونین ولی اگه حال ندارین و دنبال یک تعریف مختصر هستید باید بگم که کاپس یک نرمافزاره همین :D
و مثل یک کتابخانه نرمافزارهای مختلف رو از درگیر شدن با پرینتر دور نگه میداره. گویی که وظیفهی پیدا کردن دیوایسهای مختلف برای پرینت ، Job ها و تنظیمات مربوط به پرینت رو به اون محوّل میکنن و تنها یک اتصال کافیه که خدمات مربوط به پرینت رو دریافت کنند.
حالا که با کاپس و تعریف ناقصی که من ارائه دادم آشنا شدین بریم سراغ اینکه چطور توی جنتو اونو داشته باشیم. خُب من در فرایند نصب نمیدونم چی رو نصب کردم که پیشنیازش کاپس بوده ولی هر چی بوده خدا پدرش رو بیامرزه D: ولی اگه شما نیاز دارین که خودتون نصبش کنین با دستور زیر نصب میشه.
# emerge cups
بعد از اینکه کاپس نصب شد شما نیاز دارین که اون رو بعنوان یک پروسهی اجرایی در هنگام بالا اومدن سیستمعامل اضافه کنین. من توی سیستمام OpenRC دارم و به همین دلیل با rc-update اونو اضافه میکنم.
# rc-update add cupsd default
البته اگه نیاز ندارین که همیشه از پرینتر استفاده کنین با تایپ sudo cupsd در ترمینال اونو هر وقت نیاز داشتین اجرا کنین.
حالا که این کار رو انجام دادین و مثل من یک پرینتر HP دارین چیزی که برای شناسایی سختافزارتون بهش احتیاج پیدا میکنین بستهی hplip هست. این بسته برای شناسایی و نصب درایور سختافزارتون استفاده میشه.
# emerge hplip
# hp-setup -i
خب همونطور که در بالا میبینین در مرحلهی بعد کافیه با اجرای hp-setup -i در ترمینال اقدام به نصب درایور کنید. امّا اگه مثل من در ایران زندگی میکنین پس از دومرحله که توی hp-setup طی کردین در هنگام دانلود درایور به مشکل برخواهید خورد. چرا؟ چون بازی در میاره و میگه که نمیتونم نصب کنم. که برای حل این مشکل باید از کشورهای دوست و ویپیانهاش بهره ببرید. و خودتون رو به عنوان یک خارجی بهش معرفی کنین.
پس از تغییر هویت درایورتون دانلود و پس از پذیرفتن Licnese agreement درایور برنامه نصب میشه.
درباره این سایت